همراهان عزیز گویان؛ هنگامی که فرد بزرگسال برای درمان لکنت مراجعه می کند در ابتدا ارزیابی میشود و در ادامه پروفایل درمانی برای شخص با توجه به ارزیابی صورت گرفته چیده می شود و سپس جلسات گفتاردرمانی فرد ، شروع می شود. برنامه های درمانی مختلف برای درمان لکنت وجود دارد که یک برنامه انتخاب می شود. و بعد از انتخاب مناسب ترین برنامه، جلسات گفتاردرمانی درمانی مراجع با درمانگر شروع می شود.
معمولاً بعد از چند جلسه (یک تا سه ماه) مراجع در جلسه درمانی روان و بدون لکنت صحبت میکند که تعداد این جلسات در افراد مختلف به شدت متغیر هست و به موارد مختلفی از جمله: شدت لکنت فرد، پذیرش فرد، تمرینات روزمره و حضور مرتب در جلسات درمانی بستگی دارد. رسیدن به درجه ای که مراجع با روش های آموخته شده در برنامه درمانی، بتواند به گفتاری روان برسد کار سادهای نیست اما در نهایت به این مهم دست می یابد و اینجا برای مراجع سوال پیش می آید که: چرا من در محیط های دیگر نمی توانم گفتاری روان داشته باشم اما در مقابل درمانگر بسیار روان و بدون لکنت هستم؟
پاسخ در این است که رسیدن به روانی گفتار در مقابل درمانگر، نشانه پیشرفت شما در تمرینات است و مراحل بعدی درمان، روان شدن در دیگر محیط هاست. و این موضوع که در جلسه روان و بدون لکنت هستید نباید شما را آشفته کند، بلکه باید بابت آن خوشحال باشید چون توانسته اید به یک مرحله جلوتر بروید و پیشرفت کنید. تنها نکته ای که باید باعث نگرانی شما شوند این است که مدت زمان زیادی در این مرحله باقی مانده باشید و در سایر مراحل درمان مثل کاهش ترس از لکنت و گسترش ارتباطات خودتان پیشرفت نکرده باشید. اگر با چنین شرایطی مواجه هستید حتماً در رابطه با این موضوع با درمانگر خود صحبت کنید و تلاش کنید فلات درمانی خود را رفع کنید. ما در گفتار درمانی گویان دارای تیم تخصصی لکنت هستیم که برنامه های درمانی را به صورت گروهی و انفرادی ارائه می دهیم.
گفتادرمانی گویان انسیه عباس زاده
با ما در ارتباط باشید : ۰۹۳۰۴۸۳۱۸۴۷
بدون دیدگاه